Politica GDPR – Termenii si conditiile generale privind prelucrarea datelelor cu caracter personal

[A] Prezentare

In baza Regulamentului UE 679 din 2016 (GDPR) SPACEHOST SRLavand CUI 32694431, Nr. Reg. Comertului J37/28/2014, adresa str. Feroviari nr.357, Bloc 357, ap.4, Vaslui, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati . Protejarea datelor clientilor nostri este importanta pentru noi, toate regulile si procedurile noastre fiind create in acest sens.
Va solicitam sa furnizati datele dumneavoastra doar daca acestea sunt necesare pentru a putea furniza serviciile noastre, facturare, securitatea serviciilor sau obligatii legale si va solictam acordul pentru comunicari de marketing. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator pentru:
1. Indeplinirea contractului, pentru furnizarea si administrarea serviciilor comandate, cum ar fi: inregistrarea si prelungirea domeniilor web, servicii de hosting web, solutii de securitate, servere virtuale si servere dedicate.
2. Interesul legitim al SPACEHOST SRL, cum ar fi prevenirea si identificarea eventualelor fraude sau activitati ilegale, imbuntatirea securitatii retelei noatre, imbunatatirea serviciilor oferite, masurarea eficientei campaniilor de marketing derulate.
3. Obligatii legale si care prevad comunicari catre ANAF si alte institutii publice in Baza solicitarii expresa a acestora)pentru indeplinirea activitatilor aferente controalelor autoritatilor, cum ar fi Politie, ANPC, ANSPDCP,Parchete etc.
4. In baza consimtamantului dumneavoastra pentru comunicari de marketing. In cazul in care ne-ati oferit consimtamantul dumneavoastra si doriti sa il retrageti, o puteti face oricand din contul de client Spacehost srl.


[B] Prelucrarea de date cu caracter personal – Date care vor fi prelucrate

1.SPACEHOST SRL prelucreaza datele cu caracter personal ale Utilizatorilor, prelucrarea efectuandu-se cu respectarea legislatiei in vigoare, confidentialitatea datelor cu caracter personal si dreptul la viata private fiind garantate.
2. Prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul incheierii si executarii Contractului. Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator, vor fi prelucrate in scopul executarii prezentului Contract, respectiv pentru prestarea Serviciilor, facturare si incasarea valorii Serviciilor, relatii cu clientii, verificarea si recuperarea debitelor, orice alte prelucrari necesare pentru buna desfasurare a relatiei contractuale.
Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator vor fi dezvaluite persoanelor juridice, autoritatilor si institutiilor publice abilitate, la solicitarea acestora, in conformitate cu dispozitiile legale.
3. Prelucrarea datelor cu caracter personal în scop promotional (marketing). Datele cu caracter personal furnizate, dar si alte informatii furnizate de Beneficiar, prin prezentul contract (cum ar fi:adresa de e-mail, nr. fax, nr. mobil, nr. telefon fix ) vor putea fi prelucrate de SPACEHOST SRL cu respectarea drepturilor Utilizatorilor, in special a dreptului de informare si opozitie, in urmatoarele scopuri:
– remarketing si urmarirea utilizatorilor.
– efectuarea de comunicari comerciale
– comunicarea privind statusul serviciilor prestate la solicitarea clientului sau cand este considerata o necesitate (de exemplu in cazul unei probleme tehnice sau neautorizate) pentru produsele si serviciile SPACEHOST SRL. Prelucrarea datelor cu caracter personal cu functie de identificare generala. Datele personale cu functie de identificare sunt necesare pentru corecta identificare a clientului/imputernicitului in sistemele de prelucrare ale SPACEHOST SRL, pentru realizarea operatiunilor facturare, respectiv cele care sunt necesare sau in legatura cu executarea Contractului.
4.Prelucrarea datelor dumneavoastra in scopul executarii contractului. Prelucram datele pentru inregistrarea si administrarea domeniilor internet, furnizarea serviciilor de hosting si servicii conexe, facturarea serviciilor prestate catre dumneavoastra si administrarea contului de client.
5.Pentru inregistrarea domeniilor solicitam doar datele care trebuie transmise catre entitatile care administreaza domeniile respective pentru a putea efectua inregistrarea si administrarea domeniilor. Pentru toate domeniile solicitam urmatoarele date ale detinatorului necesare inregistrarii si administrarii domeniului: Nume, Prenume, Adresa, Tara, Numar de telefon, Adresa de Email. Pentru domeniile .RO este necesara furnizarea CNP-ului, conditie impusa de Institutul de Cercetari Informatice – ROTLD (institutie publica). CNP-ul va fi transmis doar catre aceasta institutie in baza contractului de parteneriat de inregistrare si administrare a domeniilor .RO. Pentru domeniile .EU datele sunt transmise catre InternetX Gemania si EURID Belgia. Pentru domeniile internationale si NewTLD datele dumneavoastra sunt transmise catre InternetX Germania sau ENOM USA, in functie de extensia domeniului inregistrat.
Prelucram datele dumneavoastra in scopul trimiterii de newslettere si marketing doar daca va exprimati acordul expres la comanda sau ulterior in contul de client. In cazul acestei prelucrari efectuate in baza acordului furnizat puteti oricand sa retrageti acest acord din contul de client


[C] Drepturile Utilizatorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate | Dreptul de acces la datele dumneavoastra

Va punem la dispozitie contul de client de unde puteti vizualiza datele furnizate catre noi pentru administrarea contului, facturare, furnizarea altor servicii si inregistrarea domeniilor. Pentru a consulta aceste date trebuie sa va logati in contul de client. Daca nu mai aveti acces la contul de client va rugam contactati echipa de suport.
Dreptul de a rectifica datele dumnevoastra
Din contul de client aveti posibilitatea ca oricand sa efectuati modificarile dorite asupra datelor dumneavoastra.
Dreptul la stergerea datelor dumneavoastra
Datele dumneavoastra vor fi sterse la solicitarea dumneavoastra daca acestea nu mai sunt necesare pentru derularea contractului (scopului pentru care au fost colectate) sau nu exista o reglementare in vigoare care sa ne oblige sa pastram aceste date.Astfel documentele financiar contabile trebuie pastrate pe o perioada de 10 ani cu incepere de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite, conform Ordinul MFP nr. 2634/2015.
Dreptul de a va opune prelucrarii
Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale. In cazul in care va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra in scopul derularii contractului acesta nu va mai putea fi derulat si indeplinit. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment.
Dreptul de a cere restrictionarea prelucrarii
Aveti dreptul de a cere restrictionarea limitarii pentru verificarea corectitudinii datelor prelucrate.
Dreptul la portabilitatea datelor
Puteti solicita portarea datelor furnizate de dumneavoastra pentru derularea contractului sau in alte scopuri in format electronic.
Dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv profilare
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail office@datahost.ro.
Dreptul de a va adresa justitiei sau catre Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.


[D] Masuri tehnice pentru securitatea datelor personale

SPACEHOST SRLa implementat si implementeaza in permanenta masuri corespunzatoare tehnice si de securitate informationala pentru a preveni divulgarea neautorizata sau ilegala, accesul, pierderea accidentala sau ilegala ,distrugerea sau alterarea, transferul, dezvaluirea neautorizata, accesul neautorizat sau alte daune asupra datelor personale.
Astfel de masuri includ utilizarea de firewall-uri, solutii antimalware, servere securizate, criptare, sisteme corespunzatoare drepturilor de acces de management si proceselor, selectarea atenta a procesoarelor si a altor masuri tehnice si comerciale rezonabile pentru a oferi protectie adecvata pentru datele dumneavoastra personale impotriva utilizarii sau dezvaluirii neautorizate.
Softurile utilizate sunt updatate la ultima versiune stabila pentru a nu prezenta riscuri de securitate.
Efectuam, de asemenea, copii de rezerva pe medii diferite de stocare si este posibila folosirea de astfel de mijloace pentru a preveni deteriorarea sau distrugerea accidentala a datelor dumneavoastra personale. Aceste masuri asigura un nivel adecvat de securitate in raport cu riscurile inerente prelucrarii datelor cu caracter personal ce trebuie protejate. Datele dumneavoastra personale, detinute in siguranta, vor fi accesibile doar personalulului autorizat SPACEHOST SRL.
Avem implementate proceduri interne de verificare si protejare a informatiilor procesate si pentru a ne asigura ca datele sunt furnizate doar destinatarilor legitimi.
Colectarea datelor precum si comunicarea prin email se face exclusiv prin conexiuni criptate cu certificate SSL.

Spacehost Hosting. All rights reserved
Top

Thank you for your upload