1. Garanția – Banii înapoi in 15 de zile

Fiecare client de găzduire al Spacehost srl beneficiază de o garanție de 15 de zile. Dacă în această perioadă nu sunteți complet satisfăcut de calitatea serviciului de hosting, puteți solicita și primi înapoi banii plătiți în avans.

Următoarele servicii nu sunt incluse în Garanția de 15 de zile : taxele pentru înregistrarea numelor de domeniu (naționale și/sau internaționale), taxele achitate pentru serverele dedicate, VPS, licentele cPanel, Webuzo, Litespeed, Plesk si orice alta licenta activata, serviciile comandate în calitate de reseller și orice alte taxe achitate pentru servicii opționale / speciale, altele decât cele din oferta standard.

În cazul în care anularea contului se datorează încălcării de către client a prezentelor termene și condiții, nu se va efectua rambursul.

Garanția de rambursare a plății, în termen de 15 zile de la efectuarea comenzii nu se aplică și nu se va efectua în cazul în care s-a utilizat cel putin 50% din transferul de date alocat contului de găzduire care constituie subiectul cererii de rambursare.

Clientul va intra in posesia serviciului platit in maxim 4 ore de la achitarea serviciului si punerea la dispozitie a unui domeniu ce va fi gazduit pe serverele Spacehost SRL

Domeniul se va scrie in lista de “comentarii”din formularul de comanda de aici

ANPC: ORDIN nr. 449 din 31 mai 2022privind unele măsuri de informare a consumatorilor cu privire la soluționarea alternativă a litigiilor
Spacehost Hosting. All rights reserved
Top

Thank you for your upload