03 Sep 2022

  Viorel Mocanu

  Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucram cu Spacehost. Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmete de-a lungul unei colaborari care dureaza de mai bine de patru ani. Increderea ne-a fost rasplatita.

  03 Sep 2022

  Manager

  Profesionalism si promptitudine. Sunt doua calitati esentiale intr-o lume a concurentei, in care ‘celalalt’ te vegheaza, pentru a ataca cea mai mica greseala. Secolul vitezei este dedicat celor ce depasesc paravanul vorbelor goale, al imaginii fara esenta si lasa faptele sa vorbeasca. De-a lungul timpului, am avut colaborari cu numeroase firme ce isi propuneau ca pe locul 1 sa fie clientul; putine insa mi-au dovedit-o. Iar faptul ca utilizez serviciile oferite de SPACEHOST demonstreaza ca am incredere in echipa ce se afla in spatele acestei firme. SPACEHOST este o echipa preocupata cu adevarat de multumirea clientilor sai. SPACEHOST este un serviciu pe care vi-l recomand!.

  03 Sep 2022

  Mirabela Popica

  Fiind alaturi de noi inca de la inceput, SPACEHOST ne-a ajutat sa facem primii pasi cu o mai mare usurinta. A reusit sa impuna si sa transmita principiile profesionalismului, construind o relatie bazata pe respect al carui unic scop este calitatea rezultatului final. Suntem convinsi ca in continuare softhost ne va oferi servicii impecabile si va ramane cel mai important partener pentru internetSides..

   Spacehost Hosting. All rights reserved
   Top

   Thank you for your upload